In memoriam

Nakon lavovske borbe: Preminuo Nemanja Ivanović, poznatiji kao DJ Manya

0
Nemanji Ivanoviću postavljena je dijagnoza retkog tumora, desmoplastičnog sitnoćelijskog sarkoma. Bila je potrebna operacija od 120.000 evra, ali na žalost, poznati mladi di-džej nije izdržao...
foto: Facebook
foto: Facebook

Nemanja Ivanović, poznatiji kao di-džej Manya, preminuo je u 28. godini u nemačkoj bolnici posle duge borbe sa tumorom. Nemanji je postavljena dijagnoza retkog tumora, desmoplastičnog sitnoćelijskog sarkoma, i bila mu je potrebna operacija od 120.000 evra.

 

Dance4Manya Festival - svi plesali za Nemanjino ozdravljenje

 

Poznati di-džej posledni put je nastupio na nedavno održanom Exit festivalu u Novom Sadu, odakle je otputovao pravo za Nemačku na lečenje, ali, nažalost, nije izdržao. Nemanja je preminuo je u 2 časa i 30 minuta.

 

Drugari, prijatelji, poznanici i svi oni kojima je stalo. Nemanja Ivanović - Manya je jutros nažalost u 2:30 sati preminuo u bolnici Flensburg u Nemačkoj, nakon lavovske borbe protiv desmoplastičnog sitnoćelijskog sarkoma.

 

Naše duboko saučešće porodici Ivanović i svim njegovim prijateljima. Molimo javnost da nam ne postavlja pitanja. Kada budemo imali detaljnijih informacija - napisaćemo", piše na fan stranici di-džeja.

 

 

makonda-tracker