Aljoša Vučković: Ima li bega iz pakla droge

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

dali

18-10-2009 15:27h
ej bok jasam dali ovaj stasam cula nemije jasno vec sam htela date pzdravim idamie zao zbog tebe daimash toliko problema sa kcer daj boga da rjeshi toj problem ej budi zdrav jasam dali uis stari grad tvoja susjeda piceria nautica caoooo

Daca

18-10-2009 16:09h
Zao mi je sto se takva nesreca desila vrsnom glumcu.Svesna sam da treba pomoci,ali ne i unistiti ostatak zdrave porodice, sto uvek cinimo.Pomazuci u lecenju,svesno gubimo sebe,porodicu,novac,a isto smo svesni da pomoci nema.Mislim da se previse problem baca na samu porodicu i daje se lazna nada i tako polako unisti porodica koja je vec ojadjena.Mislim da treba debelo poraditi na sprecavanju ulaska droge u zemlju,na kaznjavanju dilera sa po bar 200 godina zatvora,stvoriti institucije gde ce narkomani biti dozivotno smesteni sa radnom obavezom a ne dati da se crkve i kojekakvi penzionisani doktori bave stacionarskim lecenjem.Oni samo zaradjuju na njima ,a ne pomazu.
Spreciti nekontrolisani nocni zivot koga nema nigde u svetu,osim u zemljama tranzicije.Zamazuju se time oci kako je zivot bez rada lep,kako roditelj treba da sve stvori detetu koje danju spava, a nocu obilazi splavove i kafice,zurke i klubove.E gospodo, tamo je najvise razvrata.Nista nam nije sveto.A kad droga udje u porodicu, cela je uprpastena i na kraju ostaje jadna i bedna,usamljena i zaboravljena.Ne dozvolite to gospodine Vuckovicu,covek,pa i Vasa Lea je izabrala sama svoj put,a Vi ste hteli samo najbolje.Zelim Vam srecu u toj borbi.

Lexa

18-10-2009 22:34h
Auuu! Leanu sam poznavao pre desetak godina. Nisam imao pojma dokle je to doslo. Zapravo, nisam ni znao da je narkomanka. Mada ima smisla. Nije se pojavila nigde vec godinama. Bedak.

trol

18-10-2009 21:49h
lako je biti veliki kad sve ide glatko, ali teško je biti veliki onda kad sreće okrene leđa. Svaka čast Aljoši što je svoju nesreću priznso jsvno, jer se sa ovakvim problemima bori svaka druga porodica, a većina ne želevši da bude osramoćena neće da prizna da ima problem što na kraju bude pogubno i odnese život. narkomani je bolest, a svaku bolest treba lečiti i ne treba se stideti. još jednom svaka čast na hrabrosti.

Dusan

19-10-2009 03:17h
NEPREDAJ SE NIKADA.

bajo

20-10-2009 12:31h
Ima jeno more koje te čeka... ima i jedno sunce koje te čeka... ipak te najviše očekuje jedna ekipa koja ti želi da prebrodiš teške probleme te se vratiš na naš predivni otok i u naš Stari Grad- paiz

Nikola

23-10-2009 18:29h
Ne mogu da verujem!!

Ona je najtalentovanija glumica iz njene klase.Secam se Ofelije koju je igrala na ispitu trece godine glume.Nesto najbolje sto sam ikad video!

Dolaze dobra vremena,bar tako zelim da bude...

Ana

23-10-2009 20:48h
Ako neko u redakciji, cita komentare, molim Vas, prenesite postovanom glumcu, neka proba da posalje dvoju cerku u Kovilj. Ili u slicnom centru koji leci narkomaniju.
Deca ili ljudi sa takvim problemom, najlbolje je da se obrate takvom centru jer se uspostavlja mnogo naruseni sistem vrednosti kod coveka. I nemojte me kritikovati, ja imam nekog bliskog koji je u Ceru (ali je to samo za muskarce). Radost se u porodicu vratila posle 12 godina muka paklenih. Krahirani su finansiski, ali, konacno SRECNI.Smeju se i razgovaraju o normalnim stvarima. Neverovatni napredak i stabilnost! Decko je tamo vec 8 meseci. Dosao je kuci posle 6 meseci, i sam je zeleo, jedva cekao da se vrati posle vikenda.
Duhovni momenat je vrlo vazan, ali se i muslimani lece tamo. Tako da niko nikog ne tera na veru. To pouzdano tvrdim!Duhovnici tamo pre svega imaju ulogu savetnika i pomocnika u svim iskusenjima u toku 24 sata.
Ne postoje neresivi problemi!! Cuda se svaki dan desavaju, istrajte!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: