Viktor Troicki igra meč za promociju štednje u banci

U okviru kampanje Erste banke za promociju štednje Viktor Troicki snimio je prvu reklamu u karijeri
0
1 / 2 Foto: Promo

Erste banka je ove nedelje pokrenula marketinšku kampanju za promociju štednje u banci, a za zaštitna lica kampanje izabrana je neuobičajena kombinacija sportiste Viktora Troickog i animiranog lika Prvoja koji se pojavljivao u prethodnim kampanjama Erste banke. Ovo je prva reklama za Erste banku u kojoj se Viktor Troicki pojavljuje, i prva reklama uopšte koju je teniser snimio.

Erste banka je glavni sponzor Viktora Troickog i to od 2008. godine. Pri potpisivanju inicijalnog ugovora, Viktor Troicki je bio 142. igrač planete, dok je danas 32. na ATP listi. S obzirom na to da nema prethodnog iskustva Viktor se savršeno izborio sa teškoćama koje svako snimanje sa sobom nosi, a pogotovu sa ovakvim vidom snimanja na prazno, navode producenti spota, agencija Nova Communications.

- Snimanje Erste spota je bilo zahtevnije od uobičajenog jer na samom snimanju Viktor nije imao sa kim da se usaglasi i uskladi i sa kim da glumi, pošto je animacija rađena naknadno. Viktor je morao da zamišlja Prvoja, da odgovara na njegove reakcije, da glumi u skladu sa crtanom pričom, oslanjajući se pre svega na maštu i odličnu priču. Viktor je došao potpuno spreman na snimanje, na vreme i sa naučenim tekstom što je bilo pravo osveženje za sve - navode producenti.

Viktor je na snimanje došao iz Njujorka, pravo sa US Opena, i imao je male probleme sa razlikom u vremenu, a i sa povredom noge koja ga već dugo muči. No niko iz ekipe nije ni jednog trenutka osetio da nešto nije u redu. Višečasovno snimanje Viktor je izdržao stoički i kako je na kraju uz osmeh rekao:

- Ovo je bilo sjajno! Divno iskustvo, divna ekipa, odlično sam se zabavljao i jedva čekam neki nastavak. Nadam se da su svi zadovoljni, da će se spot dopasti publici.

makonda-tracker