Jelena Rozga: Raskinula vezu sa dečkom

0
Splitska pevačica Jelena Rozga prekinula je dugogodišnju vezu sa dečkom, ali se nada novoj ljubavi
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Nekadašnja pevačica grupe Magazin Jelena Rozga, raskinula je dugogodišnju vezu sa muškarcem koga je dugo skrivala od očiju znatiželjne javnosti, a kao jedan od razloga ljubavnog kraha navela je svoju prezaposlenost. Da je ponovno sama, objavila je na svoj rođendan.

- Nisu bili samo moji nastupi u pitanju, mnogo drugih stvari presudilo je da raskinemo našu vezu. Istina je da je meni, za sada, prioritet muzika - ispričala je Jelena za hrvatski časopis Extra.

Bivša članica Magazina, kaže da zna koliko je teško živeti sa osobom koja uvek ima mnogo poslovnih obaveza kao ona, pa je muškarac sa kojim je u vezi često ne vidi i po dva meseca. Ipak, zgodna pevačica spremna je za novu ljubav, a pored atraktivnog izgleda, najvažnije joj je da muškarac ima razumevanja za nju.

- Treba naći osobu koja će se nositi sa svim što me prati, jer takav će muškarac čuti svakakve priče. Ja sam na to navikla, ali muškarac mora biti čvrsta osoba da može to sve izdržati. On mora biti neko ko će me poštovati i biti uz mene i onda kada nismo zajedno. Ne volim snobove i egoiste - opisala je Jelena svog idealnog muškarca i dodala da je takvih malo, ali da se ne žuri, jer će ga sigurno naći.

Jelena Kulović

makonda-tracker