Ana Nikolić: Spremna sam za novu ljubav

1
Pošto već godinu dana nema emotivnog partnera, pop pevačica Ana Nikolić je na luksuzno krstarenje po Jadranu krenula sa majkom i bratom, s kojima uživa u čarima uzbudljivog leta
foto: Jure Ravlić
foto: Jure Ravlić

Pop pevačica Ana Nikolić je početkom avgusta krenula na krstarenje privatnom luksuznom jahtom iz Budve u društvu mame Miljane i brata Marka. Nakon jednodnevnog obilaska Boke Kotorske, zgodna Paraćinka se na brodu Constanta uputila ka Hrvatskoj, a najduže se zadržala na ostrvu Hvar, čija je lepota na nekoliko dana zarobila njenu znatiželju.  

- Leto je moje godišnje doba i ono u meni budi najlepše emocije i sećanja. Tada sam, i pored brojnih poslovnih obaveza, najopuštenija. Lakše stupam u komunikaciju s ljudima i nisam toliko odbojna ni prema muškarcima koji na sve načine pokušavaju da me osvoje – iskrena je Ana kojoj na krstarenju ne manjka prisustvo pripadnika jačeg pola.

- Osim kupaćeg kostima i raskošnih marama, na jahti mi je neophodan samo poneki letnji koktel kojim se osvežavam dok posmatram prelepe pejzaže na ovom putovanju. Nisu mi potrebni ni razgovori sa bližnjima koji uživaju na drugom delu jahte, već u sopstvenom miru meditiram posmatrajući prirodu. U večernjim časovima, kada jahta pristane na obalu, obilazim najbolje noćne klubove i barove na plaži u kojima konačno mogu i ja da se provedem, s obzirom na to da tokom leta mnogo radim i nisam u prilici da izlazim. Prijatna klima, sportsko-rekreativni sadržaji i prirodne lepote koje oduzimaju dah, učinili su mi ovo leto najlepšim do sada, a iako postoje obostrane simpatije između jednog dečka i mene, za sada ne razmišljam o promeni svog aktuelnog solerskog statusa – navodi devojka od čokolade koja je na čarobnom krstarenju uživala u višečasovnom sunčanju.

- Značenje imena ostrva Hvar na kojem sam se najduže zadržala jeste svetionik, a meni je upravo to mesto bilo neka vrsta emotivnog svetionika koji mi je pomogao da osvetlim svoju dušu i lišim je svih tamnih površina u kojima su nekada taloženi bol i tuga. Sada sam potpuno spremna za nove izazove, kako u poslu, tako i u ljubavi – zaključuje pop pevačica koja se sa krstarenja vraća tokom ove nedelje, nakon čega joj sledi mukotrpan rad na albumu i brojni zakazani nastupi, a potom promocija i snimanje spotova za numere Ekstaza i Bili smo najlepši.

Nikola Rumenić

makonda-tracker