Otkrivena surogat majka najmlađeg sina Majkla Džeksona

0
Privlačna medicinska sestra pristala je da za dvadeset hiljada funti bude surogat majka malom Prinsu Majklu Drugom. Novac je prihvatila kako bi pomogla porodici
foto: Rex Features Guliver
foto: Rex Features Guliver

Medicinska sestra koja je navodno pristala da bude surogat majka najmlađem detetu Majkla Džeksona, malom Blanketu, dobila je za tu uslugu dvadeset hiljada dolara.

Kralj popa je, tvrdi se u izveštaju, lično odabrao Meksikanku Helenu koja je rodila njegovo treće dete, nakon što je pregledao nekoliko ponuda potencijalnih surogat majki koje je dobio, prenosi britanski Daily Mirror.

Helena je pristala na ponudu kako bi zarađeni novac poslala svojoj porodici u Meksiko. Prema istim navodima, sperma kojom je Blanket začet bila je Majklova, ali se još uvek ne zna pouzdano ko je biološka majka, niti da li je to upravo Helena.

Džekson se za nju odlučio jer je bila privlačna i delovala inteligentno i stabilno. Svidelo mu se i to što je medicinska sestra, a poznato je i to da s postupkom nije bilo nikakvih problema. Ono za što je plaćena, Helena je odradila besprekorno, prenosi Mirror.

Marija Kastiljo, lekarka koja je porodila Helenu, izjavila je kako je devojka na porođaj došla sama.

- Na porođaju je bio samo advokat. Odmah pošto se dete rodilo, on ga je poneo sa sobom. Kada sam je porađala, nisam znala kome mališan pripada - priseća se doktorka Kastiljo.

makonda-tracker