Seka Aleksić: Pomozimo jedni drugima

0
Pevačica Seka Aleksić objavila je novi tekst na svom blogu kojim apeluje da se ne sme zaboraviti na žrtve poplava iako je vanredna situacija davno prošla
Seka Aleksić, foto: Instagram
Seka Aleksić, foto: Instagram

Seka je, naime, u tekstu rešila da podseti narod da situacija nije puno bolja samo zato što je prošlo toliko vremena, i da mora da se nastavi sa pomaganjem ljudima koji i dalje ne mogu da život vrate u normalu.

Kakve mišiće ima Seka Aleksić pogledajte OVDE.

- Za par dana će se navršiti dva meseca od kako su društvene mreže počele da gorele od statusa podrške, ohrabrenja i obećanja Obrenovčanima i svim ostalim koji su preko noći ostali bez igde ičega. Osam nedelja od kako su svi mediji zabrujali o katastrofi koja nas je zadesila. Svega šezdeset dana od kako smo u hladnoći zabrinutosti tračak nade i topline videli u činjenici da je nesreća u nama probudila solidarnost, jedinstvo, ljudskost. A sada? - piše Seka u tekstu.

Ona je zatim nastavila da navodi činjenice koje dokazuju kako su i mediji zaboravili na ozbilnost situacije.

- Očekujem narednih dana da neko uradi ekskluzivne ispovesti dva jasena koji će da razreše dilemu da li je baka-Slavna zaista dve noći provela u njihovoj krošnji. A da je sreće k’o što nije, radije bih pogledala reportažu kako je starici stigla pomoć od koje je platila majski račun za struju - piše u tekstu.

Šta je Seka Aleksić rekla na negativne komentare o njenom izgledu pročitajte OVDE.

Pevačica je takođe navela da jednako strahuje i da ovakve rečenice ne opominju dovoljno, da je mnogo više onih koji će ganuti uputiti lepou reč i podršku, ali ne i učiniti neko delo.

Na kraju teksta, Seka je još jednom podsetila da treba da pazimo jedni na druge.

Čitav tekst sa bloga možete pročitati OVDE.

makonda-tracker