Najseksi žena 2014. godine otkrila svoje tajne: Ovo sigurno niste znali o Kendis Svonpul

0
Anđeo modne kuće Victoria's Secret Kendis Svonpul proglašena je najseksepilnijom devojkom 2014. godine prema izboru časopisa Maxim, a ovo su činjenice koje sigurno niste znali o njoj!
Kendis Svonpul, foto: Profimedia
Kendis Svonpul, foto: Profimedia

Kendis Svonpul je prva devojka iz Južne Afrike koja je dospela u Hot 100 magazina Maxim. Od kada su je otkrili s 15 godina pojavila se na bezbroj naslovnih strana modnih časopisa i postala uzor mnogim devojkama širom sveta. Iako dominira na pistama, zasigurno će vas iznenaditi činjenica da je ustvari jako sramežljiva.
 
- Veoma sam sramežljiva. Bila sam još više povučena u sebe kada sma tek počela da se bavim ovim poslom. Na snimanju bih jedva progovorila nekoliko reči - priznaje Kendis.
 
Na to se nadovezuje činjenica da ponekad ne voli svu slavu koja joj se pripisuje.
 
- Volim da odlazim na neka povučena mesta. Vodim glamurozan život u Njujorku, ali ponekad poželim da živim na nekom mirnijem mestu gde me niko ne prepoznaje - rekla je.
 
Ipak, njeni strahovi je nisu sprečili da ostvari svoj san i postane uspešna manekenka. Budući da je jedna od najpoznatijih modela na svetu, svakodnevno ima pune ruke posla.
 
- Velika sam spavalica i mogla bih da prespavam ceo dan. I upravo san mi je neophodan kada je u pitanju održavanje zdravog tela i duha - objašnjava Kendis i dodaje da je uz manekenske veštine, veoma dobra plesačica.
 
- U južnoj Africi bila sam balerina. Pre nego što sam odlučila da se posvetim manekenstvu i započela karijeru u Americi, sanjala sam o tome da budem velika balerina. Želela sam da upišem baletsku školu u Njujorku - dodaje slavna plavokosa lepotica.

makonda-tracker