Žarko Laušević snima film o svom životu?

0
Poznati glumac se nakon 15 godina odsustva vratio u Srbiju, a jedan od razloga navodno je i snimanje novog filma
Žarko Laušević, foto: Story arhiva
Žarko Laušević, foto: Story arhiva

Naime, kako prenose mediji Žarko Laušević započinje snimanje filma o sebi u kom neće imati glavnu ulogu.

- Ovo ostvarenje predstavlja sublimat Lauševićevog života, a za taj projekat već su počele detaljne pripreme, zbog čega se on i vratio u Srbiju. Snimaće se na više lokacija u Srbiji, Vrnoj Gori, ali i Americi, gde je on godinama bio u dobrovoljnom izgnanstvu. Jedini Žarkov uslov je bio da u filmu bude prikazana i priča druge strane i da on ne tumači glavni lik. Ovaj projekat radiće se po njegovim knjigama Godina prođe, dan nikada, i Druga knjiga navodi izvor Naših novina koji dodaje da će u ovom igrano-dokumentarnom ostvarenju Lauševića glumiti njegov kolega čije se ime čuva u tajnosti, dok će Žarko imati sporednu ulogu.

Poznati glumac trenutno živi u porodičnom stanu svoje majke u Beogradu, i viđa se samo sa najbližim prijateljima, a kolege ga ubeđuju da bi ovde mogao veoma brzo da dobije angažmane u filmovima i serijama.

Prema nezvaničnim informacijama, Laušević se najčešće viđa sa Draganom Bjelogrlićem, a nedavno se video i sa Srđanom Dragojevićem. I oni ga hrabre i navode da će mu pomoći ako bude želeo da u Beogradu otvori školu glume.

(Izvor: Naše novine)

makonda-tracker