Neumesni tvit Biljane Srbljanović zapalio medije

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

Dragana

18-03-2014 23:47h
Ova koleginica iz Kraljeva je NOVINARCINA! Iako nismo u bliskim kontaktima, postujem njene stavove i rad, uz konstataciju da je steta sto gubi vreme u provinciji.A sto se tice ,,gradjanske Srbije,, ocigledno je da neko mora da bude prvo ,,gradjanin,, kako bi postao malogradjanin. Od ove pozicije do ,,coveka,, dug je put!

radovan osmi

19-03-2014 00:36h
Takvi smo mi s aobale Ibra, bez dlake na jeziku! A gospo(dz)a Biljana... daleko joj lepa kuca! Nek se radije bavi maloprodajnom cenom narkotika nego izgledom nekih drugih zena!

olja

19-03-2014 08:05h
Draga Marijana, sto bi rekli u narodu - svaka Vam je na mestu! Moja podrska!
Nije ni cudo sto je u Srbiji sistem vrednosti poremecen i sto, devojcice na primer, vode vise racuna sta im je na glavi nego sta im je u glavi! To se servira na sve strane kao merilo vrednosti! Treba nesto da se promeni i molim medijski svet da pocne da deluje po tom pitanju, jer, ruku na srce, vi ste najveci uticaji na psihu i nacin zivota.

marija

19-03-2014 08:45h
Draga Marijana,odavno nisam procitala suvisliji tekst, nadmudrila si je u svakom segmentu, hvala ti sto mi vracas veru u srpsko novinarstvo!

Gordana

19-03-2014 13:29h
G-đo Marijana svaka Vam čast na ovako kvalitetnom odgovoru dotičnoj g-đi ili g-đici, samo se nadam da će ga razumjeti na način koji ste joj to prezentovali, pošto izgleda ne razumije ovakav način komunikacije i obraćanja ljudima. Bravo za Vas, samo tako nastavite, Marijana!

Zoro

19-03-2014 11:41h
Novinarka oprala pismom. Ko bi rekao da je neko zaposlen na Pinku u stanju da sastavi takav tekst.

Objektivan

19-03-2014 14:53h
Alal ti vera Marijana!

vesna milojevic

19-03-2014 13:52h
BRAVO
BRAVO
BRAVO

ana

24-03-2014 21:22h
stvarno ova Biljana pretera,jedna dokona persona,puna uobrazilje kao da mi ne znamo kako je došla do imena,nagrada,para-izdaš nacionalne interese,pljuneš sve i svakog u Srbiji što traže starnci i sve dobiješ...ne zna ona da neko,po cenu svega,ne bi mogao biti izdajica,pa kako onda da razume naše žene,probleme...nije sve u novcu Biljo sa pogrešnim prezimenom,žao mi te...novinarka je bistro,hrabro dete

IvAna

19-03-2014 20:14h
Svaka cast, Marijana! Takvima poput gospodje Srbljanovic i treba "ocitati lekciju" propisno. Uvazena gospodja, koja se udostojila da komentarise nekog drugog, prvo bi morala da se podseti srpskog pravopisa i da ime grada napise velikim slovom. Kad vec sebi daje za pravo da uputi nekom drugom "kritiku" .

Миле

28-03-2014 13:21h
Госпођа Србљановић леп ролат са поквареним пекмезом...

Daca

27-03-2014 19:24h
Svaka cast,spustila si je u svakom smislu tamo gde joj i jeste mesto.Nadam se da ce posle ovoga malo razmisliti i posvetiti se svom zivotu a ne komentarisati druge!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: