Jelena Karleuša: Zvanično u ratu sa svima

0
Sudeći po društvenim mrežama Jelena Karleuša je ovih dana napravila poduži spisak i krenula u ozbiljnu ofanzivu po srpskoj javnoj sceni.
Jelena Karleuša, foto: Twitter
Jelena Karleuša, foto: Twitter

Pevačica Jelena Karleuša već je dobro poznata po svojim otvorenim prozivkama po društvenim mrežama, ali smo mogli da primetimo da je u poslednje vreme rešila da ćuti. Takođe je bilo vrlo lako da se zaključi da kada je Jelena u pitanju to ćutanje zapravo predstavlja zatišje pred buru.

Naime, pevačica je svoj Twitter profil u poslednjih 24 časa dovela do usijanja, od momenta kada je počela da po redu, diskretno (ili ne), proziva kako kolege, tako najgledanije reality emisije na našim prostorima, ali vrhunac je predstavio direktan udar na jedan dnevni list.

Na Jeleninom Twitter profilu pre svega može da se pročita njen stav o otvorenom pokazivanju vere u Boga, koje praktikuju mnoge naše zvezde.

- Baš oni koji se najviše pozivaju na Boga i ljubav, koji seru o čistoti misli i praštanju-najgora su govna mračne prošlosti. Po pravilu - može da se pročita.

Pošto joj je očigledno to brzo dosadilo, brzo se dohvatila i najvećeg reality šoua kod nas, X faktor, za koji je imala komentare na više nivoa:

- Ako ćemo iskreno-svi su u X Faktoru bili fantastični pevači. Ako ćemo iskreno-niko od njih nije imao X Faktor. Ako ćemo iskreno-ni žiri - napisala je.

Svakako je najveću pažnju privukao direktan udar na jedan dnevni list, za koji je odvojila više od 140 karaktera teksta, ali i posebnu fotografiju.

 

makonda-tracker