Eva Mendez: Dan zaljubljenih provešću plačući

0
U televizijskom šou Ellen Degeneres, gostovala je glumica Eva Mendez koja je otkrila svoje planove za Dan Žaljubljenih, ali se i osvrnula na glasine o trudnoći
Eva Mendes, foto: screenshot
Eva Mendes, foto: screenshot

Lepa glumica, Eva Mendez, još nije potvrdila niti negirala glasine da je prekinula vezu sa Rajanom Goslingom, ali gostujući u televizijskom šou The Ellen Degeneres Show, otkrila je svoje planove za Dan Zaljubljenih, koji donekle uključuju i zgodnog glumca.

- Nisam baš ljubitelj Dana Zaljubljenog, mislim da ću naručiti hranu iz dostave i verovatno gledati The Notebook i samo plakati - rekla je glumica.

U romantičnom filmu iz 2004. godine, glumi Rajan, sa kojim je navodno Eva vezu prekinula tokom božičnih praznika. U isto vreme kad je objavljen kraj ljubavi jednog od najlepših holivudskih parova, pojavila su se šuškanja da je glumica trudna. Odbila je da prođe kroz skener na aerodromu uz objašnjene da je trudna, a sada je ipak negirala.

- Sve je počelo kada nisam htela da prođen kroz skener, zbog radijacije. Uvek pokušavam to da izbegnem i zamolim da me neko od obezbeđenje pretraži - objasnila je tridesetdevetnogodišnjakinja.

Pogledajte:

makonda-tracker