Lepa Brena: Provod pod suncem Dalekog istoka

0
Dok uživa na čarobnim plažama dalekog Tajlanda, muzička zvezda Lepa Brena prenosi deo utisaka sa putovanja koje joj je suprug Slobodan - Boba Živojinović poklonio za godišnjicu braka.
Lepa Brena, Foto: Privatna arhiva
Lepa Brena, Foto: Privatna arhiva

Nakon dvadeset dve godine braka, u zajednici muzičke zvezde Lepe Brene (53) i njenog supruga Slobodana - Bobe Živojinovića sve je kao da se još zabavljaju. Tim povodom, odmah nakon novogodišnjih praznika, njih dvoje krenuli su put Dalekog istoka, na gotovo iste lokacije gde su i prošle godine u ovo vreme punili baterije za nove radne pobede. Razlika je samo u tome što je sada put bio Bobino iznenađenje za godišnjicu braka. Od trenutka kada su krenuli u toplije krajeve, naša legendarna pevačica ne skida osmeh s lica. Dok sumira pozitivne reakcije publike na svoje nove pesme, Ljubav čuvam za kraj, za koju je tekst napisala Marina Tucaković, i Zaljubljeni veruju u sve, numeru koju je za nju napisao Hari Varešanović, za Story direktno sa Puketa prenosi deo utisaka sa proputovanja.

Story: Znate li što je Boba birao baš Daleki istok?

- Poklonu se u zube ne gleda. (Smeh) Daleki istok ima svoje čari i trudimo se da uživamo ne samo u odmoru i moru, nego i u specifičnoj gastronomskoj ponudi i povoljnoj klimi. Posle svih poslovnih obaveza koje smo imali pred kraj prošle godine, odmor nam je bio preko potreban.

 

Jasmina Antonijević

 

Ceo interjvu i sve fotografije sa nezaboravnog odmora folk dive možete da pročitate i pogledate u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od petka 24. januara.

 

makonda-tracker