Džeksonova bivša žena: Kupiću metak, Marej će biti mrtav

0
Izjave bivšeg doktora kralja popa, Majkla Džeksona nije se ni malo svidela Debi, koja je tri godine provela u braku sa Majklom i biološka je majka Paris i Majkla Džuniora.
Majkl Džekson, foto: Getty images
Majkl Džekson, foto: Getty images

Debi Rou zgrozili su komentari lekara Kondrada Mareja, koji je optužen za ubistvo iz nehata Majkla Džeksona. Marej, koji je pre tri nedelje pušten iz zatvoar, a odlslužio je dve od četiri godine zbog ubistva iz nehata, izjavio je da je Majkl Džekson neposredno pre samoubistva bio u jako lošem fizičkom stanju, te je odličio da prekrati sebe muke i okonča svoj život. Takođe, otkrio je da su se obojica šalili kako niko od njih ne bi voleo da spava sa Debi, što je Majklovu bivšu suprugu jako razbesnilo.

- Mareja će ubiti Džeksonov obožavalac, a metak ću kupiti lično ja – rekla je Debi za portal TMZ.

- Da imam psa ružnog kao on, obrijala bi mu stražnjicu, naterala bih ga da hoda u natrag i stavila mu periku – slikovito se izrazila bivša medicinska sestra, koja je biološka majka Paris i Majkla Džuniora.

Inače, Debi je tri godine provela u braku sa Džeksonom, a puno starateljstvo nad decom dala mu je tokom brakorazvodne parnice 1999. godine. Dve godine kasnije, odrekla se roditeljskog prava nad njima, dok je nakon Majklove smrti, 2009. godine, postigla sporazum sa njegovom majkom, kako bi ih mogla viđati pod nadzorom.

makonda-tracker