Vil Smit uhvaćen u preljubi

0
Časopis Star objavio je fotografije glumca u naručju koleginice Morgot Robi. Na fotografijama se Vil i Morgot grle, svlalče, i na jednoj od njih vide i glumičine grudi.
Vil Smit, foto: Star
Vil Smit, foto: Star

U javnosti već neko vreme kruže glasine o rastanku Vila Smita i Džejda Pinket Smit, a fotografije Vila, snimnjene 25. septembra u Nju Orleansu, u društvu koleginice Margot Robi dodatno su rasplamsale spekulacije kako je njegovom petnaestogodišnjem braku sa glumicom došao kraj.

Na spornim slikama, koje je objavio magazin Star, Margot i Vil razigrano poziraju u foto kabini – grle se, smeju se, skidaju majce, a glumac čak pred kamerama pokazuje i njene grudi.

- Nije se ponašao poptu oženjenog čoveka. Koji bi to oženjeni muškarac ušao u foto kabinu sa seksi dvadesetrogodišnjom devojkom i počeo da se svlači – izjavio je očevidac.

Fotografije su navodno snimnjene na zabavi nakon snimanja filma.

- Smejali su se kao da su zaljubljeni. Vil je upravo završio sa snimanjem tog dana, tako da definitivno nije bio pod uticajem alkohola, znao je šta radi – otkrio je izvor dodavši da ih uopšte nije bilo briga da li ih ko vidi. 

Prema tvrdnjama izvora E!News, fotografije su snimnjene poslednjeg dana snimanja filma.

- Cela glumačka ekipa ih je videla. Snimnjene su tokom dana i svi su znali za njih - izjavili su glumci.

Dva dana nakon što su fotografije procurele, Džejda je snimnjena bez venčanog prstena na ruci.U aprilu je rekla da je glumac svoj čovek, te da može raditi šta god želi. Par je nedavno stavio na prodaju svoju vilu u Kaliforniji vrednu četrdesetdva miliona, te je možda i to jedan od znakova da svako želi da krene svojim putem.

- Na audiciji se među nama osetila hemija – izjavila je jednom Margot, ne krijući kako je uverena da će snimanje filma biti veoma zabavno.

makonda-tracker