Ivana Selakov: Ne smeta mi da mi dečko bude sponzoruša

0
Pevačica koja se vredno sprema za Radijski festival na kome će predstaviti novu pesmu Bolujem godinama gostujući u Jutarnjem programu kod Duleta i Marije na Radio Pingvinu odgovarala je na pitanja slušalaca i to sve bez cenzure.
Ivana Selakov, promo foto
Ivana Selakov, promo foto

Ivana nije mogla ni da sanja da će je već prvo pitanje ostaviti u čudu, ali se brzo iskontrolisala i dala odgovor i to sa kiselim osmehom na licu.

Pitanje koje je stiglo bila je prozivka za njenog dečka Peđu koji je inače i njen menadžer.

Da li ti smeta što tvog dečka zovu muškom sponzorušom, s obzirom da je non stop sa tobom i bavi se tvojom karijerom?

-Sviđa mi se ako je tako i nemam ništa protiv toga da bude muška sponzoruša – rekla je Ivana.

Ivana nije propustila priliku da prokomentariše i novu pesmu za koju kaže da baš po njenoj meri i da baš ovakve pesme ona voli da peva i da je to ona

- Pesme koje sam do sada snimila su bile eksperiment koji se pokazao kao uspešan, ali ova pesma je nešto što ja zapravo volim. Po reakcijama publike koja je čula pesmu Bolujem godinama čujem da su žene potpuno odlepile za ovom pesmom, pogotovo na tekst. Ovu pesmu će pre svega voleti žene.

Inače, ukoliko želite da osvojite VIP karte i prisustvujete revijalnim večerima festivala, potrebno je da slušate Radio Pingvin, Radio S i 102.2 Gradski i učestvujete u nagradnim igrama.

A drugi način da dođete do VIP karata kojih neće biti u slobodnoj prodaji je da odete na sajt www.radijskifestival.rs i glasate za hitove koje najviše volite.

 

 

makonda-tracker