Šer: Tom Kruz je u mojih 5 top ljubavnika!

0
Ikona svetske muzičke scene, Šer, nedavno je gostovala u emsiji Pogledajte šta se dešava uživo, tabloidnog novinara Endija Koena i otkrila nekoliko pikantnih stvari iz svog života..
Šer, foto Guliver/Getty Images
Šer, foto Guliver/Getty Images

Šezdesetsedmogodišnja pevačica koja je deo muzičke scene od svoje osamnaeste godine, nedavno je gostovala u jednoj od direktnijih emisija koje se bave privatnim životima poznatih ličnosti. Kroz svoju karijeru, Šer je imala prilike da vidi sve i svašta, te je bez dlake na jeziku, u intervjuu otvoreno pričala o svojim nekadašnjim iskustvima. Jedno od najintrigantnijih pitanja je bilo pitanje vezano za njen ljubavni život.

Na pitanje o slavnim ljubavnicama, Šer se nasmejala i rekla kako njena lista ljubavnika nije duga, već dobra. Navodići imena slavnih lica poput Vala Kilmera, Ženea Simonsa, Varena Betija, Erika Kleptona, Majkla Boltona i Tomija Lija, Šer se zaustavila na trenutak i prisetila se da je čak imala priliku da podeli postelju i sa Marlonom Brandom i Elvisom Prislijem, ali da ih je odbila u poslednjem trenutku.

Međutim, kada se u studiju pomenulo ime Toma Kruza, Šer je odlučila da konačno demistificira njihovu nekadašnju romansu osamdesetih godina, kada je on tek izgrađivao svoje ime u Holivudu.

- Ah, pa on nije bio Sajentolog tada! Izgledao je poprilično prvlačno i seksi. Ja sam imala najvatrenije ljubavnike ikada i moram reći da mi je on bio u top pet – izjavila je ponosno Šer.

makonda-tracker