Kristen Stjuart želi da bude starateljka Robertovim psima

0
Dvadesettrogodišnja lepotica nedavno je otkrila da joj mnogo nedostaju Ber i Berni, psi koji su zajedno živeli sa njom i njenim bivšim dečkom, Robertom Petinsonom.
Kristen Stjuart, foto: getty
Kristen Stjuart, foto: getty

Kristen i Robert su konačno stavili tačku na svoju dramatičnu ljubavnu romansu. Pored samog rastanka, koji je teško pao oboma, izgleda da Kristen muči još jedna dodatna briga. Naime, velika želja Kristen je da se ne rastaje od svojih voljenih pasa, ali ako baš mora, smatra da bi kompromisno rešenje bilo da ih...podele.

- Kristen smatra da bi bilo fer da svako uzme po jednog psa. Njoj mnogo nedostaju Beri i Berni, ali i dalje ne želi da napravi scenu zbog toga i odvede slučaj na sud – rekao je izvor blizak paru za magazin Daily Star.

Par je ponovo zajedno živeo u martu ove godine, kada se Robert vratio iz Australije gde je snimao svoj najnoviji film. Kako izvor tvrdi, Robert se radovao viđenju sa Kristen, nadajući se da će provesti nešto kvalitetnijeg vremena zajedno.

- Prva osoba koju je želeo da vidi je Kristen, ali naravno da su mu nedostajli i Ber i Berni – rekao je izvor.

Međutim, nakon konačne selidbe iz kuće Kristen, Robert je nedavno viđen u prisustvu oba psa u svom kombiju. 

Podsetimo se, Robert je ostavio Kristen po drugi put jer izgleda ipak nije mogao da se pomiri da ga je Kristen prevarila sa režiserom filma Snežana i Lovac, Rupertom Sandersom. Da je nastavio dalje sa svojim životom, dokazuje i činjenica da je u poslednje vreme često viđan u društvu poznate pevačice Keti Peri.

makonda-tracker