Viktor Troicki - Sunčica je ona prava

0
Teniser Viktor Troicki prvi put se pojavio sa novom devojkom, manekenkom Sunčicom Travicom, s kojom je u vezi već nekoliko meseci
Viktor Troicki i Sunčica
Viktor Troicki i Sunčica

Momak koji je na dobrom putu da pomrači slavu mnogim svetskim igračima, teniser Viktor Troicki, prošlog utorka prvi put se pojavio u domaćoj javnosti sa svojom novom izabranicom, manekenkom i modelom Sunčicom Travicom. Njih dvoje su nežne emocije razmenjivali na Diesel partiju, na prestoničkom splavu Freestyler, gde su stigli oko jedan posle ponoći i odakle su izašli tri i po sata kasnije. Poneseni najtananijim osećanjima, uživali su opijeni ljubavlju čija silina se najbolje vidi na njihovim zadovoljnim licima.

– Da, to je ta moja višemesečna veza o kojoj se piše i priča, i mogu da kažem da mi je zaista lepo sa Sunčicom – rekao je Viktor za Story. Inače, Troicki je bio u društvu kolege i prijatelja Novaka Đokovića, koji je neprekidno grlio i ljubio svoju devojku Jelenu, uprkos tvrdnjama tabloida da joj je bio neveran i kako su zbog toga raskinuli.

Separe mladih teniskih zavodnika bio je sa svih strana opkoljen lepim devojkama, koje su se tiskale da budu što bliže dvojici šampiona. Ali, Nole i Viktor uopšte ih nisu primećivali, pošto su obojica već našli svoje idealne polovine. Troicki se sa gospođicom Travicom ovog leta nakratko odmarao i u Crnoj Gori, odakle se vratio svojim teniskim obavezama, da bi im aktuelni boravak u Beogradu zapravo bio odličan povod za učvršćivanje ljubavne romanse. Viktor je u emotivni odnos sa Sunčicom uplovio nakon raskida petomesečne veze sa Sofijom Milošević, manekenkom modne agencije Women, koja je sada u vezi sa Filipom Živojinovićem, sinom predsednika Teniskog saveza Srbije Slobodana-Bobe Živojinovića.

Svoju novu ljubav teniser je upoznao na jednoj žurci u Parizu, gde je ona radila revije na tamošnjoj Nedelji mode, a on igrao na Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu. Inače, veoma stidljivom Dorćolcu nije trebalo mnogo vremena da pristupi osvajanju crnokose Rumljanke, ubrzo ju je pozvao na zajedničku večeru, nakon čega su mu se otvorila ulazna vrata njenog srca. 

Sunčica i Viktor isprva su se vešto krili od javnosti, namereni da se u potpunosti i bez medijske pompe posvete svojim karijerama i izgradnji stabilne veze, u čemu su i uspeli.

Inače, dvadesetdvogodišnja Vojvođanka, koja trenutno pod ključem drži emocije uspešnog mladog sportiste, za manje od godinu dana postala je prepoznatljiva u svetu mode. Njene seksi fotografije, u amaterskoj izradi, prvo su osvanule na forumu Burek, a potom je dobila i ponude u modnom biznisu: predstavljala je Srbiju na Izboru za mis FTV i uradila reklamu za energetsko piće Pink. Pre Sunčice i Sofije, Viktor je viđan i u društvu novosadskog top-modela Nine Seničar koja živi i radi u Italiji, a najveća ljubav pre pomenute dve lepotice bila mu je studentkinja turizma Ana Jovanović.

makonda-tracker