Chippendales pozivaju dame na seksi koncert 7. marta

0
Muška plesna trupa Chippendales pružiće damama 7. marta u Domu sindikata, jedinstvenu zabavu. Poznati po svom provokativnom, erotskom plesu momci iz Chippendalesa klasične fantazije pretvoriće na sceni u egzotična iskušenja pozivajući dame iz publike da im se

Momci u Beograd dolaze već 5. marta a slobodno vreme iskoristiće za obilazak grada ali i pripreme za nastup odlascima u solarijum i teretanu u blizini hotela. Plesači se pridržavaju svog strogog režima priprema gde god da se nalaze i ne propuštaju teretanu u kojoj svakog dana ostaju više od tri sata a tako će biti i u Beogradu.

- Kad je naš nastup u pitanju, biće to pravi ljubavni koncert, seks koncert tokom kojeg ćete se smejati, zabavljati i slaviti muško telo – izjavio je Brajan Čan, član ove trupe.

Chippendales publici u Srbiji poručuje: Muževi i momci – čuvajte se, naš nastup kreiran je samo u jednom cilju – da maksimalno zabavimo dame.

Za Chippendales možete nabaviti specijalnu VIP ulaznicu po ceni od 5000 dinara koja uključuje upoznavanje sa momcima iza scene i čašu šampanjca kao i mesto u prvim redovima. Ove ulaznice su limitiranog broja.

Ulaznice su u prodaji po sledećim cenama: 2200, 2500, 2900, 3500 i 5000 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra.

makonda-tracker