Bijonse: Najlepše je biti mama

0
Pevačica je otkrila da ne zna kako je pre živela bez potomstva, kao i da ne može da zamisli život bez ćerkice Blu Ajvi Karter.
Bijonse, foto: Bang
Bijonse, foto: Bang

Bijonse, koja je život svojoj ćerki podarila pre 13 meseci, priznaje da nijedan uspeh ne može da se poredi sa majčinstvom.

- Veoma sam ponosna što sam majka, to mi je najveći uspeh u životu. Ne mogu da zamislim život bez malene Ajvi. Moja životna priča nije delovala potpuno, uvek sam se pitala zbog čega. Napokon sam saznala - falila mi je moja ćerkica, sa kojom sada uživam - otkrila je pevačica na gostovanju u šouu Opre Vinfri.

Tridesetjednogodišnja pevačica, koja će u Beogradu nastupiti 15. aprila, izjavila je da je veoma zahvalna svojoj mezimici jer joj je otkrila mnoge stvari koje o sebi nije znala. To će joj veoma pomoći oko autobiografskog filma Život je san, na kojem radi već pune tri godine.

- Konačno sam spoznala sebe. Iako je Blu Ajvi već glavni šef u kući, svaki dan koji provedem sa njom predstavlja mi neverovatnu radost - iskrena je bila Bijonse.

U svom filmu, Bijonse je priznala da je u životu najteže podnela spontani pobačaj, koji je preživela pre dolaska na svet njene ljubimice.

Zorana Stanković

makonda-tracker