Kristina Radenković: Verujem da je život lepši udvoje

1
Iako je bližnji često opterećuju pitanjem kad će se udati, voditeljka i glumica Kristina Radenković, koja je nedavno proslavila 32. rođendan, kaže da veruje u sudbinu i to kako će doći vreme kada će sresti pravog čoveka
Kristina Radenković, Foto: Story press
Kristina Radenković, Foto: Story press

Šarmantna voditeljka kviza Slagalica i emisije Šljivik, Kristina Radenković, proslavila je petog decembra 32. rođendan i tim povodom priredila je nezaboravan provod za svoje prijatelje. Lepa glumica koja nakon veze sa rukometašem Ljubom Jovanovićem uživa u statusu solo devojke, priželjkuje novu ljubav. A dok je ne nađe, vreme provodi sa prijateljima i porodicom u čijem krugu je obeležila još jednu uspešnu godinu sa željom da je i ubuduće posluži ovogodišnji polet.

- Gotovo po pravilu na moj rođendan padne prvi sneg pa je tako bilo i ovog petog decembra kada sam pravila žurku za prijatelje i kolege. Proslavu sam organizovala u Skadarliji, a provod smo sve do jutarnjih časova nastavili u klubovima. Kada je stala muzika, mi smo pevali neke od naših omiljenih pesama, poput amaterskog hora Viva Vox - otkriva kroz osmeh voditeljka koju ne plaši prolaznost vremena.

- Dvadesete ću pamtiti po studijama, prvim poslovnim angažmanima i velikim ljubavima. Iako su mi protekle u mladalačkim ludostima i životnim izazovima, ipak više uživam u tridesetim. Iskustva i samopouzdanja koje steknemo bivamo svesne tek u ovim godinama, ali nikada se ne mogu porediti sa nedefinisanim i zbunjujućim dvadesetim. Sada sam se oslobodila nekih dečjih kompleksa i, što je najvažnije, prihvatila sebe sa svim svojim vrlinama i manama - govori Kristina koja se kao i mnoge pripadnice njene generacije susreće sa sličnim pitanjima o budućnosti.

- Imaš li dečka? Planiraš li da se udaš? Želiš li porodicu? Tebi nijedan ne odgovara? Ovi su samo neka od pitanja sa kojim se susrećem. Nervira me ovakav stav prema životu jer imam osećaj da me, zato što nisam stala na ludi kamen, gledaju kao da imam neku grešku. Uživam u svojoj slobodi, poslu i vremenu koje posvećujem sebi i onima koje volim. Važno je da mogu da se oslonim na sebe, ali naravno, verujem u to da je sve lepše udvoje. Ne verujem u prinčeve, ali sam sigurna da se ljudi koji su suđeni jedno drugom kad-tad pronađu - iskrena je Kristina.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker