Elton Džon i Dejvid Furniš: Uskoro stiže prinova!

0
Drugo dete poznatog para rodiće ista surogat majka koja im je 2010. godine rodila sina Zakarija, a čiji identitet pevač i producent ne žele da otkriju javnosti.
Elton Džon i Dejvid Furniš. foto: Profimedia
Elton Džon i Dejvid Furniš. foto: Profimedia

Eltonu Džonu i njegovom suprugu Dejvidu Furnišu pre gotovo dve godine surogat majka je rodila sina Zakarija. Prema pisanju britanskih medija, muzičaru i filmskom producentu ista žena sledeće godine će roditi još jedno dete.

- Elton i Dejvid je vole poput sestre i njeni su dužnici za ceo život. Naravno da su je dobro nagradili, ali njen identitet nikada neće biti otkriven - otkrio je izvor.

Elton je nedavno izjavio da bi voleo da njegov dvadesettromesečni sinčić dobije sestru ili brata.

- Definitivno ćemo imati još jedno dete. Ne želim da Zakari bude jedinac - rekao je pevač u avgustu ove godine.

Dodao je kako je svestan da će malenom Zakariju biti teško odrastati, ne samo zbog njegove slave, već zbog odrastanja u nekonvencionalnoj porodici bez majke.

- Biti dete slavne osobe je poput ogromne kugle i lanca oko gležnjeva. To će biti vrlo teško. U školi će mu druga deca reći Ti nemaš mamu. I dalje postoji homofobija i postojće sve dok nova generacija roditelja to ne usadi u svoju decu - zaključio je Elton.

- On je naše dete, bitno je jedino da je zdrav, srećan i voljen - rekao je nedavno Furniš koji je u dokumentima o rođenju naveden kao majka dečaka, a Elton kao otac.

makonda-tracker