Velikogospojinski dani u Novom Bečeju uz Zdravka Čolića, Jelenu Rozgu, grupu Van Gog i Tonija Cetinskog

0
U okviru manifestacije Velikogospojinski dani u Novom Bečeju, sve posetioce očekuje bogat program muzičkih zvezda, kao i besplatna škola tenisa.
Jelena Rozga, foto: Marko Grubišić
Jelena Rozga, foto: Marko Grubišić

U Novom Bečeju počela je tradicionalna manifestacija Velikogospojinski dani koja će trajati do 27. avgusta. Manifestacija je ove godine nazvana Za neku novu ljubav, a obeležiće je nastupi popularnih regionalnih muzičkih zvezda, Dečija ulica, Etno bazar, Vinska ulica, takmičenje tamburaških orkestara, kao i nadmetanja u različitim veštinama poput ribolova i kuvanja riblje čorbe.

Ovogodišnja manifestacija će biti posebno interesantna jer kompanija NIS kao jedan od najvećih sponzora, zajedno sa Teniskim savezom Srbije u subotu 25. avgusta od 17 do 20 časova prvi put organizuje Otvorenu školu tenisa namenjenu dečacima i devojčicama do 12 godina. Za sve zainteresovane mališane koji u navedeno vreme dođu u dvorište osnovne škole Miloje Čiplić moći će da se oprobaju u belom sportu uz pomoć profesionalnih trenera.

U petak nastupaju muzičke zvezde Jelena Rozga i Toni Cetinski, subota je rezervisana za koncerte bendova Van Gog i Omega, dok će u nedelju nastupiti Zdravko Čolić.

makonda-tracker