Elton Džon i Dejvid Furniš planiraju drugo dete

0
Elton Džon i njegov emotivni partner Dejvid Furniš potvrdili su da imaju u planu još jedno dete koje će im roditi surogat majka, kako bi njihov dvogodišnji sin Zahari dobio brata ili sestru.
Elton Džon i Dejvid Furniš, foto Profimedia
Elton Džon i Dejvid Furniš, foto Profimedia

Uprkos strahovima da će Zahari, kako kažu, biti žigosan jer ima dva oca, reditelj Dejvid Furniš otkrio je da on i njegov suprug Elton ipak žele da imaju još jedno dete.

- Želeo bih da Zahari dobije brata ili sestru. Mislim da je bolje tako nego da bude sam. To je nešto o čemu Elton i ja često pričamo, a što se tiče vremena, mesta i načina na koji ćemo dobiti dete, još ništa nismo definitivno odlučili. Mislim da ćemo morati da sačekamo do leta zbog naših poslovnih obaveza – rekao je Dejvid.

Furniš je dodao da bi će verovatno morati da nađu novu surogat majku, jer kako kaže, prethodna sada ima svoj život i porodicu.

- Velika je obaveza biti surogat majka. Tih devet meseci  ne samo da utiču na njih, već i na njihove porodice, muževe, decu… Kada bismo našli surogat majku koja je bar upola lepa kao naša prethodna, bili bismo presrećni – izjavio je Furniš.

Tijana Radovanović

makonda-tracker