Katarina Radivojević: Moja veza na daljinu

1
Uprkos medijskim navodima da su raskinuli, glumica Katarina Radivojević i dalje uživa u strasnoj vezi na daljinu sa dimplomiranim istoričarom umetnosti Vidojem Ristovićem, o čemu govori prvi put.
Katarina Radivojević, Foto: Vladimir Šporčić i privatna arhiva
Katarina Radivojević, Foto: Vladimir Šporčić i privatna arhiva

Dok krupnim koracima pravi poteze kojima će uskoro trasirati put ka holivudskoj karijeri, atraktivna glumica Katarina Radivojević, koja ove nedelje puni trideset tri godine, neizmerno uživa i na emotivnom planu. Otkako je pre nešto manje od godinu dana upoznala dve godine starijeg istoričara umetnosti i antikvara Vidoja Ristovića, njen privatni život promenio se iz korena pa joj više ne pada teško da u Beograd povremeno dolazi zbog svog izabranika i porodice. Protekle nedelje, doputovala je iz Amerike na nekoliko dana kako bi se pojavila na jednom ročištu pred Prekršajnim sudom, ali joj tom prilikom društvo nije pravio dečko iako uživa njegovu bezrezervnu podršku.

- Bio je sprečen da dođe sa mnom na suđenje, ali naravno da me u svemu podržava. Ne želim da se bavim demantijima, ali istina je da smo i dalje zajedno - počinje priču Katarina koju su pogodili nedavni medijski napisi da je njena romansa okončana.

- Srećna sam, zadovoljna i emotivno ispunjena, a mislim da se to po meni i vidi - ističe atraktivna umetnica koja je sa Vidojem u skladnoj vezi od proleća 2011. godine.

- Daje mi apsolutnu podršku u poslu, naročito kada je reč o mom radu na američkom tlu budući da nije nimalo lako graditi karijeru sa našim akcentom u Sjedinjenim Američkim Državama. Trenutno dosta radim na redukovanju akcenta i niko me nije dočekao rečenicom: Baš tebe, Katarina, čekamo u Holivudu. Svakodnevno odlazim na audicije i nije mi nimalo jednostavno da s vremena na vreme, kada ne dobijem ulogu, prihvatam poraze - iskrena je Radivojevićeva kojoj zbog Vidojeve bezrezervne podrške ne pada teško veza na daljinu.

- Imala sam i ranije takvih iskustava i to mi ne predstavlja problem. Trenutno sam fokusirana na posao pa mi ta distanca lakše pada - kaže Katarina koja na svojoj ruci još ne nosi burmu niti verenički prsten.

- Udata sam za sebe. Šalu na stranu, još ne znam da li će se desiti nešto na tom planu do kraja godine ili u budućnosti - priča Katarina koju osim dečka, inače sina čuvenog antikvara Viktora Ristovića poznatijeg kao Miša Grof, u brojnim poslovnim odlukama podržavaju i sestra Jasna kao i roditelji sa kojima je veoma bliska.

 

Piše: Nikola Rumenić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker