mislili su na svaki detalj

Veselo u porodičnoj vili Ražnatovića! Ko je sve došao na slavlje povodom rođenja malog Krstana?

0

Veljko i Bogdana Ražnatović su danas postali roditelji po drugi put.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Slavlje povodom rođenja drugog sina Veljka Ražnatovića, sina folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović je počelo i odvija se u vili srpske pevačice na Dedinju.

 

Veljko i Bogdana Ražnatović danas su postali roditelji malog Krstana. 

 

Beba se zove Krstan, slavlje je kod kuće! Sve je proteklo u najboljem redu – rekao je ponosni tata okupljenim predstavnicima štampe ispred porodilišta.

 

Gosti polako pristižu, a mogli smo da primetimo da je porodica Ražnatović vodila računa o svakom detalju te da je ulaz porodične kuće Ražnatovića ukrašen je zlatno plavim balonima.

Predivna dekoracija na ulazu u porodičnu kuću Ražnatovića
Predivna dekoracija na ulazu u porodičnu kuću Ražnatovićafoto: Damir Dervišagić

Naravno, među prvima je stigao ponosni tata Veljko Ražnatović, a odmah za njim je stigla i pevačica Aleksandra Bursać u pratnji kolege Jovana Joce Stefanovića, koji je na društvenim mrežama već postavio delić atmosfere i fotografiju sa ponosnim ocem kojem je, kako nalažu stari srpski običaji, pocepana majica.

Jovan Joca Stefanović, Veljko Ražnatović
foto: Printscreen/INstagram/jovan.s.stefanovic

Potom smo mogli da vidimo Cecinu sestričinu Helenu i sestrića sa svojim društvom, kao i Arkanovog kuma Slavišu sa svojom suprugom.

 


Podsetimo, Svetlana Ceca Ražnatović je danas otkrila malo više detalja o svom drugom unuku, kao i da je mališan rođen na rođendan svog dede Željka Ražantovića Arkana.


– Skoro 4200 kg, 54 dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se - rekla je Ceca i dodala:

 

- Željko zna da treba da mu se rodi brat, ali sad nije znao da se rodio. Ja sam toliko uzbuđena. Bogdana je super, hvala Bogu. Na Veljka nisam obraćala pažnju, gledala sam kako ću ja da preživim. Ovo je ipak porođaj intervencija, svakako je stresno, ali je lepo!

 

  • Slavlju neće prisustvovati Anastasija

 

Kako je Ceca Ražnatović otkrila večeras na proslavi srpskim medijima, njena mlađa ćerka Anastasija neće moći da prisustvuje slavlju

 

-  Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje (Španije, prim.aut) - rekla je za Blic.

 

U galeriji ispod pogledajte ko je sve stigao na proslavu povodom rođenja malog Krstana:

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker