Ognjen Amidžić i Ana Bebić na takmičenju Znanje bez granica

0
U naselju Belville, kompanija Blok 67 Associates organizovala je humanitarno takmičenje Znanje bez granica čija je svrha bila pomoć Srednjoj zanatskoj školi iz Rakovice.

Nakon završteka takmičenja u kojem su učestvovale mnogobrojne poznate ličnosti, pobednička ekipa sastavljena od predstavnika medija i poznatih ličnosti uručila je školi donaciju - šest tablet računara, obezbeđenih od strane kompanije Blok 67 Associates.

Humanitarno takmičenje omogućilo je da deca obolela od cerebralne paralize i autizma dobiju neophodna nastavna sredstva, a akciju su učešćem podržale brojne poznate ličnosti: Igor Blažić – Prljavi Inspektor Blaža, Aleksandra Jeftanović, Ognjen Amidžić, Ana Bebić, Ašok Murti i Marta Drakulić.

Cilj događaja bio je podsticanje na razumevanje problema dece sa poteškoćama u učenju, kao i primer pružanja pomoći kojom institucije, privatni sektori i pojedinci mogu da utiču na poboljšanje uslova obrazovanja dece.

Takmičari su se nadmetali u neobičnim disciplinama poput hodanja sa jajetom na kašici u ruci,  trke sa trakom na očima i brzog hodanja. Timovi poznatih i predstavnika medija bili su podeljeni u ekipe, dok su pobednici imali priliku da zajedno sa donatorom uruče tablet računare Milovanu Markoviću, direktoru Srednje zanatske škole.

makonda-tracker