(video)

NEOČEKIVANO PONAŠANJE smerne princeze: Snimak na kom Kejt Midlton DODIRUJE Vilijama po zadnjici ŠOKIRAO je Britance

0

Dodela BAFTA nagrada je protekla u nikad boljoj atmosferi i sigurno će se pamtiti po mnogo čemu.

Kejt Midlton i princ Vilijam na dodeli BAFTA nagrada
Kejt Midlton i princ Vilijam na dodeli BAFTA nagradafoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Nemački rimejk klasičnog antiratnog filma "Na Zapadu ništa novo" osvojio je nagradu za najbolji film na dodeli nagrada Britanske akademija filmske i televizijske umetnosti (BAFTA), a film je trijumfovao u nekoliko drugih ključnih kategorija.

 

Kejt Blanšet proglašena je za najbolju glumicu za svoju ulogu u filmu Tar, dok je film Navaljni osvojio nagradu za najbolji dokumentarac, radi se o protivniku Kremlja Alekseju Navaljnom u zatvoru u Rusiji.

 

Međutim, osim po nagradama, BAFTA će biti upamćena i po princezi od Velsa, Kejt Midlton koja je priredila veličantveno modno izdanje, ali je uradila i nešto što niko nije mogao ni da očekuje od nje.

 

Kejt se opustila i očigledno zaboravila da će svaki njen pokret biti snimljen, pa je tako dok su hodali dodirnula princa Vilijama po zadnjici, a taj video je za vrlo kratko vreme obišao svet.

 

1 / 6 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Neki pretpostavljaju da se princeza trudi da pokaže sebe u drugom svetlu, naročito posle dokumentarca Harija i Megan Markl u kom ju je vojvotkinja od Saseksa opisala kao uštogljenu osobu.. U prilog tome govore i sve ležernija izdanja princeze od Velsa, a i opušteni porodični portret koji je objavila odmah nakon optužbi Megan Markl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @duchess_mag

Kraljevski par se sinoć držao i za ruke, a ranije su sledili pravilo Elizabete II te se u javnosti nikada nisu držali za ruke.

 

Osim toga, Kejt je na događaju nosila haljinu od pre, u kojoj smo je već videli, a ovo nije prvi put da princeza nosi stare odevne komade, pa je tako jedan kaput bio česta tema medija jer ga je Kejt nosila jako često i kombinovala  na više načina.

 

 

makonda-tracker