smirile se strasti?

Pričalo se da se DISTANCIRALA OD NJEGA: Princ Hari i Megan Markl prvi put zajedno u javnosti od objavljivanja memoara

0

Od kada je izašla knjiga bračni par nije viđen zajedno u javnosti 

foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl prvi put su viđeni zajedno u javnosti otkako su prošlog meseca objavljeni njegovi memoari.

 

Par je uslikan u dvorištu svoje kuće dok su posmatrali ceremoniju obnavljanja zaveta njihovih bliskih prijatelja i komšija Elen Dedženers i Porše De Rosi.

 

Oni su priredili rođendansku zabavu u njihovoj vili u Montesito vrednoj 70 miliona dolara, a vojvoda i vojvotkinja od Saseksa viđeni dok su oduševljeno posmatrali događaj i navijali za njih.

 

 

Hari i Megan stajali su razdvojeni, on na jednoj, ona na drugoj strani, a bili su okruženi drugim ljudima i porodicom slavnog para. 

 

Ovo je prvi put da je par viđen zajedno otkako su se prošlog meseca pojavili njegovi memoari u prodaji. Megan se nakon ovoga povukla u svoj dom i sklanjala se od medija, dok je njen muž otišao na turneju svoje publikacije. 

 

Elen je izgledala zapanjeno kada je Porša ušla u sobu u venčanici. 

Par je u braku od 2008. godine i nedavno se uselio u novu vilu Montesito, koja se nalazi na samo par koraka od kuće Harija i Megan koja je vredna 14 miliona dolara.

 

 

Bliska veza glumice sa Elen nije tajna. Megan je ostvarila svoje snove započevši svoj život u Kaliforniji sa Harijem i njihovo dvoje dece Arčijem (3) i Lilibet (1).

 

Harijeva supruga Megan Markl je navodno izrazila "blagu zabrinutost" zbog Harijeve odluke da objavi memoare.

 

 

Nakon što je Hari objavio svoje eksplozivne memoare, koji osuđuju njegovu porodicu i otkrivaju da je ubio 25 talibanskih boraca, Megan se povukla sa bilo kakvih promocija ili intervjua.

 

Ovo je sada prvi put da imamo priliku da ih vidimo zajedno u javnosti, a da li to znači da je došao kraj napetosti među njima ostaje nam da vidimo. 

 


 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker