(FOTO)

22.000 evra za noć u luksuzu kakav ne postoji u Evropi: Dejvid Bekam u Dohi odseo u sobi koju ćete gledati bez treptanja

0

Jedna od zvezda koje prate svetsko prvenstvo u Kataru je i proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svetsko prvenstvo u Kataru je jedna od aktuelnosti koju prati cela planeta, mnoge javne ličnosti su otputovale u ovu zemlju i privlače pažnju na svakom koraku.

 

Dejvid Bekam je jedan od onih koji su iskeširali pravo bogatstvo kako bi uživali u ovoj bogatoj zemlji i gledao najbolji fudbal.

Kako piše britanski tabloid, noćenje u apartmanu u kom je on boravio košta oko 22.000 evra. Reč je o apartmanu smeštenom na zadnjem spratu hotela, a u njemu se nalazi ogromna trpezarija, otvoreno dvorište s privatnim bazenom i teretana. Takođe, interesantno je da apartman ima i svog ličnog batlera i vratara.

- Osoblju je bilo drago što je ovde. Zvali su ga "gospodin Dejvid" jer je bio pun poštovanja, a i oni su njega poštovali. Drugi gosti ga uopšte nisu videli jer je imao divan apartman koji je poput hotela u hotelu, što znači da nije morao da ide među ljude - rekli su ljudi iz hotela.

Navodno je tih dana Bekam imao i ličnog kuvara, pokušavao je na sve načine da izbegne novinare, korstio je uvek zadnji izlaz iz hotela, ali mu ipak nije uspelo do kraja.

 

 

makonda-tracker