privukla je dosta pažnje

Navijala je za dečka: Anastasija Ražnatović se pojavila na stadionu u Španiji u posebnom sportskom izdanju (FOTO)

0

Anastasija Ražnatović sve više vremena provodi u Sevilji kod dečka Nemanje Gudelja.

foto: Instagram
foto: Instagram

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović je nakon što se saznalo da je otpočela vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, dospela u centar pažnje. Gudelj je ubrzo upoznao njenu porodicu na rođendanu, a Anastasija je jako bliska sa njegovom sestrom i bratom.

 

Pevačica i fudbaler se trude da što više vremena provode zajedno, a kako su Nemanju fudbalske obaveze uveliko počele, onda je ona otputovala u Sevilji kako bi ga bodrila na utakmicama.

Anastasija je objavila snimak na kom se vidi da je na prepunom stadionu i navija za svog dečka, koji je odigrao celu utakmicu. Nakon toga, prošetala je ulicama Sevilje i pokazala odevnu kombinaciju koju je odabrala za tu priliku.

 

1 / 2 Foto: Instagram/printscreen

 

Naime, ona je bila obučena u crno, dok je ceo prizor razbila patikama koje na delovima imaju žutu boju i to uklopila s modernim naočarima u istoj nijansi. Svoje sportsko izdanje je zaokružila crnim kačketom.

 

Podsetimo, Anastasija je tek nedavno raskinula dugogodišnju vezu sa biznismenom Đorđem Kuljićem, međutim već više od pola godine uživa u vezi sa Gudeljom, dok je i Đorđe pronašao novu devojku.

 

 

makonda-tracker