ŠTA VI MISLITE?

Sa 16 promenila pol, a sa 23 godine prvi put pozirala gola: Poznati fudbaler u vezi sa transrodnom manekenkom

0

Mladi fudbaler Kilijan Mbape, velika fudbalska zvezda, navodno je u vezi sa manekenkom Ines Rau, koja je inače transrodna osoba.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Kilijan Mbape je pažnju javnosti privukao svojim velikim talentom i uspesima na brojnim utakmicama, a sada su se pojavile vesti i o njegovom privatnom životu. 

 

Mladi fudbaler ima 23 godine, dok njegova transrodna izabranica Ines Rau ima 32 i ovaj par je već viđen na Festivalu u Kanu, odnosno Ines je tad fotografisana na fudbalerovoj jahti. Ni jedno ni drugo se nisu oglašavali povodom ovoga, ali se pretpostavlja da njihova veza traje mesecima.

Rau je podvrgnut operaciji promene pola kada je imao 16 godina. Ona je prvi transrodni model koji se nalazi na naslovnoj strani Plejboja. Rođena je u Parizu u muslimankoj porodici, od oca migranta iz Alžira i majke francusko-marokanskog porekla. Svoj transrodni identitet otkrila je tek sa 24 godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

Ines Rau počela je da pleše za di-džejeve na Ibici, kada se sprijateljila sa Dejvidom Getom. Godine 2013, sa 23 godine, prvi put je pozirala gola sa Tajsonom Bekfordom za objavljivanje u OOB, francuskom luksuznom časopisu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

Pre veze sa mladim fudbalerom, Ines je nekoliko godina bila u emotivnoj vezi sa glumcem Stivom Žentisom.

 

 

makonda-tracker