vidite vi ovo

Kakav OTAC takav sin: Princ Luj zbog GRIMASA, kao i tata u njegovim godinama, postao ZVEZDA kraljevske porodice

0

Mališan je postao glavna senzacija, ali su se sada na društvenim mrežama pojavili snimci gde se vidi kako se princ Vilijam ponašao isto kao on. 

foto: EPA/ ANDY RAIN
foto: EPA/ ANDY RAIN

Ceremonijom Trooping The Color započelo je slavlje Platinastog jubileja kraljice Elizabete II, povodom čega se okupila engleska kraljevska porodica.

 

 

Ovom prilikom u London je stigao i princ Hari sa suprugom Megan Markl i decom, ali se oni nisu pojavili na čuvenom balkonu, na koji su uz kraljicu stali Kejt Midlton i princ Vilijam s decom, kao i princ Čarls i Kamila.

 

 

Međutim, iako je trebalo da Elizabeta bude glavna zvezda događaja, šou je "ukrao" princ Luis, najmlađe dete Vilijama i Kejt. On je na ceremoniji pravio zanimljive grimase koje su počele da krase inostrane portale i da se analiziraju njegovi postupci. 

 

 

Četvorogodišnjem princu verovatno je bilo dosadno, pa je pravio pošalice, zevao i stalno zagovarao kraljicu, a u jednom trenutku je morala da interveniše i mama Kejt, kojoj očito nije baš prijalo njegovo ponašanje. Međutim, sada su se na društvenim mrežama pojavili snimci gde se vidi kako se u njegovim godinama ponašao njegov otac princ Vilijam. 

 

 

Vrlo je neverovatno da su osvanuli snimci i fotografije iz arhive na kojima je sličnost između njih dvojice veoma velika. Provlačili su se i komentari - "Kakav otac, takav sin", jer je vrlo verovatno i Vilijam nasmejao publiku koja je pratila cermoniju. 

 

 

 

"On je rok zvezda", "Princ Luis je baš nasmejao", "Izgleda da Kejt nije lako s njima", "Imamo novu zvezdu kraljevske porodice", neki su od komentara obožavatelja kraljevske porodice s društvenih mreža.

 

 

Njegovi stariji brat i sestra, osmogodišnji Džordž i sedmogodišnja Šarlot, tokom ceremonije bili su mirni i ozbiljni, a i oni su stalno pogledavali u Luisa.

 

Britanski mediji pišu kako su se maleni prinčevi i princeza na događaju prvi put susreli sa svojim rođakom Lilibet, koja uskoro slavi prvi rođendan, a videli su i trogodišnjeg Arčija, koji se s Hari i Megan pre dve godine preselio u Kaliforniju.

 

 

makonda-tracker