da li ste znali?

U prodavnici obavezno kupuje cigarete: Mira Banjac živi TIHO I POVUČENO, a evo šta njene KOMŠIJE kažu o njoj

2

Mira Banjac je naša proslavljena glumica koja je i u 93. godini života prilično aktivna i posvećena glumi.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Mira Banjac živi u Novom Sadu sa sinom, a njene komšije su ispričale kakva je glumica kao komšinica.

 

Svi kažu da je odmerena i prava dama koja je uvek nasmejana i raspoložena.

 

- Iako će ove godine napuniti 93 godine, Mira Banjac ima energiju deteta. Uvek kada je vidite, koliko god da se teško kreće, njene oči igraju od radosti. Ona je kao nestašno dete, čujem kada joj sin govori da se smiri jer bi da uradi neke stvari koje fizički nije u stanju. Uvek je fina, javi se i popriča sa nama iako nismo njen nivo - rekla je jedna komšinica.

 

U prodavnici blizu zgrade kažu da retko Mira dolazi sama i da uglavnom šalje sina sa spiskom na kom se obavezno nalaze cigarete.

 

Tinejdžeri iz kraja takođe imaju samo reči hvale za svoju slavnu komšinicu.

 

1 / 9 Foto: printscreen pink tv

 

- Gledali smo je u nekim serijama i znamo ko je ona, mada moja mama više zna filmova u kojima je glumila i stalno mi to prepričava. Vidimo ponekad i neke druge glumce sa njom, kada je dovoze ili odvoze na snimanje. Vidi se da je omiljena. Uvek “baci” neku duhovitu opasku. Izađe sa prijatejicama i da prošeta u parku ili sednu u tu jednu poslastičarnicu. Mnogo su slatke, Mira se vidi da ima harizmu i da je bila lepa kao mlada - rekla je jedna devojčica.

 

Mira Banjac je imala jako težak život, pored toga ona je uvek vedra i pozitivna, sposobna za svaku ulogu i nikada nije glumila zvezdu, uvek se ponašala prirodno i neposredno.

 

 

makonda-tracker