iskren je

"Svi mi imamo svoje nezrelosti i ona tako ima svoje": Đorđe David priznao u kakvim je odnosima sa JELENOM KARLEUŠOM

5

Pevač je poznat po tome da hrabro iznosi svoje komentare, tako se sada dotakao odnosa sa pevačicom sa kojom je žirirao kandidate u jednom takmičenju i otkrio detalje njihovog "druženja".

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rok pevač i glumac Đorđe David važi za jednu kontraverznu osobu koja pored svog odevanja i načina interpretacija mnogih numera privlači pažnju on i svojim stavovima često nailazi na kritike ili poruke podrške. 

 

 

On je stalni član žirija jednog muzičkog takmičenja, u kojem je pored njega sedela i pevačica Jelena Karleuša. Oni su stalno razmenjivali mišnjenja, kritikoali, ali su se i slagali. U u vezi sa tim jednom prilikom je pevač prokomentarisao odnose sa drugim članovima žirija.

 

Logično bi bilo da kao svaki glupan krenem nešto da je prozivam, svi mi imao svoje nezrelosti i Jelena tako ima svoje, tako da ona može to da blokira i da odblokira, ja u to ne ulazim, svako nosi svoje gaće i zna da li su prljave ili čiste — pričao je Đorđe o svom odnosu sa pevačicom Jelenom Karleušom. 

 

 

Inače, roker se i ranije doticao teme pomenute pevačice, pa je tada analizirao doprinos Male od skandala i Svetlane Ražnatović u "Zvezdama dranda". 

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

— Ceca i Jelena su kao Ronaldo i Mesi. Karleuša je bila neko na svoju foru. Otišla je i pojavila se Svetlana, a ona je neko ko je doneo veću gledanost, i to u neverovatno velikom procentu. Iskreno da kažem, brinuli smo se da li će biti tako. Šta to pokazuje? Ako si majstor, ako pratiš sebe i ono što je tvoja krvna grupa i tvoj identitet, tebi narod veruje. Može da te voli ili ne, ali ti veruje. Svako je promenljiv, samo je važno ne biti dosadan.

 

 

 

 

makonda-tracker