porodične vrednosti

Pored brata Mihaila, ona mu je najveća životna podrška: Upoznajte MAJKU glumca Miloša Bikovića (FOTO)

0

Miloš neretko traži savete od svojih najmilijih, a od prvog velikog honorara majku Mariju je posebno obradovao.

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Glumac Miloš Biković postao je jedan od omiljenih međunarodnih glumaca, a najveća podrška mu je pored brata Mihaila i majka Marija koja je u svakom trenutku spremna da mu da najbolji savet.

 

Iako ne govori u medijima često o porodici, Miloš je veoma posvećen i odgovoran sin, te je od prvog većeg honorara majci obezbedio krov nad glavom.

 

Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala — rekao je svojevremeno Biković za Kurir i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste — ispričao je glumac.

 

Putem svog Instagram profila podelio je jednu anegdotu sa majkom koju neće zaboraviti.

 

—  Rekao sam mami da je film zaradio više od dve milijarde rubalja. Ona pita: "Koliko je to ljudi?" Ja kažem: 7.500.000. Ona: "I svi su oni platili da TEBE gledaju..." Mama troluje ozbiljno" — napisao je glumac i mnoge zabavio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker