Igor Terzija: U ljubavi nemam granice

4
Mladi superfinalista muzičkog takmičenja Prvi glas Srbije, Igor Terzija, komentariše spekulacije da je u vezi sa svojom koleginicom Nevenom Đorđević, ali ne krije da mu je ona izuzetno draga
Foto: TV Prva
Foto: TV Prva

Mladi Igor Terzija (25) za kratko vreme svojim vokalnim sposobnostima i šarmom osvojio je simpatije gledalaca muzičkog takmičenja Prvi glas Srbije. Ovaj rođeni Subotičanin u slobodno vreme trenira kik boks, ali ne krije da ga ipak najviše ispunjava osećanje zaljubljenosti kada je kraj prave devojke. Iako trenutno nije zaljubljen, sve češće se mogu čuti spekulacije o njegovoj navodnoj romansi sa koleginicom sa takmičenja, atraktivnom Nevenom Đorđević (18).

- Nevena i ja smo pre svega dobri prijatelji i kolege. Kod nje mi se najviše dopada to što je dobra osoba, umerena i iskrena, i zbog toga mi je veoma draga. Nisu tačne priče da smo nas dvoje otpočeli romansu, ali moram priznati da je simpatična devojka i ko zna šta sve može da se desi. Sada sam najviše koncentrisan na nastupe u Prvom glasu Srbije. (Smeh) Trenutno nisam zaljubljen, ali bih voleo da mi se u skorije vreme dogodi ljubav. Jednostavno, volim kada me obuzme osećaj zaljubljenosti - otkriva Igor koji priželjkuje da mu se dogodi prava ljubav, a od svoje buduće izabranice očekuje da ima razumevanja za njegov stil života

.

 

- Najvažnije mi je da me devojka sa kojom sam u vezi razume u svemu, da od nje uživam potpunu podršku. Ono što ne mogu da podnesem u vezi jeste ljubomora i mislim da je upravo to razlog raskida u devedeset odsto slučajeva. Kada sam zaljubljen, za mene granice ne postoje. Sećam se da sam jednom prilikom putovao čitavih 700 kilometara samo da bih video svoju devojku. Možda u svojim izlivima nežnosti i naklonosti malo preterujem, ali to sam ja - govori pevač i priznaje da dame osvaja i svojim glasom.

- Iako sam romantičan, još nisam bio u prilici da nekoj dami otpevam serenadu, ali jednoj veoma dragoj devojci otpevao sam svoju omiljenu ljubavnu pesmu, numeru Jedina od Zdravka Čolića.Kako se zahuktava naše muzičko takmičenje sve je veći broj mojih obožavateljki čija mi pažnja izuzetno prija. (Smeh) Ponekad znaju da preteraju u porukama, ali pronalazim način da se izborim sa tim slatkim mukama - otkriva Terzija koji nije očekivao da će dospeti u finalni deo muzičkog takmičenja.

- Kada sam ugledao prijavu za audiciju na TV-u, pomislio sam da je to najbolja prilika da pokažem publici svoje kvalitete. Nisam se mnogo dvoumio. Mnogo sam truda i vremena uložio u usavršavanje svog vokala da bih propustio ovakvu priliku. Iskreno, nisam očekivao da ću dospeti do finalnog dela takmičenja pošto je konkurencija bila veoma jaka, ali ni u jednom momentu nisam hteo da se predam. Drago mi je da su moja prevelika želja i volja prevagnuli - ističe Igor.

Danilo Mašojević

makonda-tracker