lepotan

Ako vidite Apolona na ulici, onda ste sreli NJEGA: Turski glumac Džan Jaman doputovao u Srbiju

0

O njegovoj lepoti priča celi svet, a možda će baš neko od vas imati priliku da se sa njim sretne na ulicama Beograda

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Turski glumac Džan Jaman koji je popularnost stekao u seriji "Sanjalica", već neko vreme sve oduševljava svojim izgledom i zavodničkim stavom, tako da su mnogi često i navodili kako je svojom lepotom uspeo da zaseni i čuvenog Bali Bega.

 

Upravo je ovaj glumac u poseti naše zemlje i tu informaciju je podelio na svom Instagram profilu u vidu video formata i fotografije iz Knez Mihailove ulice. Nema sumnje da je on u Beogradu jer je čak i opisom ispod svog snimka pozdravio Srbiju.  

 

Džan Jaman
foto: Instagram Printscreen

 

Atraktivni glumac rođen je 8. novembra 1989. godine u Istanbulu, a interesantno je da je poreklom s juga Srbije, odnosno s Kosova i Metohije. Naime, njegovi roditelji rođeni su u Turskoj, ali oboje su deca imigranata.


Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja ― izjavio je jednom prilikom Džan.

 

Njegovi roditelji su pretpostavljali da će Džan baviti advokaturom, ali je on nakon završene italijanske gimnazije, kratkog boravka u SADu i završenog Pravnog fakulteta u Turskoj, upisao glumačku sekciju i tako od 2014. godine otpočeo svoju glumačku karijeru. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker