poštovala je pravilo

ONA HRABRO NOSI I OZLOGLAŠENU KOMBINACIJU: Supruga Ljube Perućice očarala neobičnim modnim izborom

0

Lepa Katarina Kolozeus bila je jedna od najzapaženijih na sinoćnoj proslavi 27. rođendana Aleksandre Mladenović

foto: G. G./ATAImages
foto: G. G./ATAImages

Pevačica Aleksandra Mladenović okupila je sinoć u jednom beogradskom klubu veliki broj svojih slavnih prijatelja, a među njima se našao njen kolega Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom Kolozeus.


Lepa voditeljka, koja je ovih dana u centru skandala jer je primetila da je kamera u jednom beogradskom tržnom centru snima tokom presvlačenja, nakon čega je o svemu obaveštena i policija, ostavila je iza sebe ovu neprijatnost i nasmejana se pojavila na slavlju. Poznati par zračio je dobrim raspoloženjem, a svima je posebnu pažnju privukao Katarinin neobični autfit.

 

Ona je, naime, rešila da kombinuje džins sa džinsom — ponela je kratak i vrlo efektan top s bretelama s pomalo retro dubokim farmerkama s nogavicama zvonastog oblika. Ovu nepravedno ozloglašenu kombinaciju supruga Ljube Perućice ponela je majstorski, odnosno na jedini način koji je dopušten: pazila je da komadi budu različite nijanse.

 

1 / 4 Foto: G. G./ATAImages


Tako je postigla sjajan efekat i dobila vrlo udobnu odevnu varijantu za noćni provod, a da sve dobije određenu dozu elegancije postarala se uz pomoć sandala s visokim potpeticama.

 

 

makonda-tracker