(FOTO)

URAGANKE STIGLE U SRBIJU, SREĆNE I PUNE ENERGIJE: Ovim rečima su se obratile publici, pridružila im se i Šerifovićeva!

0

Devojke su ponosne, kako na svoj trud, tako i na podršku gledalaca.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Grupa "Hurricane" je u finalu "Evrovizije" osvojila 15. mesto, a sada su Uraganke stigle u Beograd u pratnji Marije Šerifović, koja im je bila podrška u Roterdamu.

 

Bile su raspoložene da poziraju fotografima, čak i sa srpskom zastavom, a ovo su poručile publici.

 

"Srbija, Srbija, mi smo pobedili što se nas tiče. Nismo svesne šta se desilo, sabiramo utiske. Pregršt poruka i podrške. Ponosne smo i na nas i na region, same smo sebe iznenadile. Mi smo pobedile", rekle su i dodale:

 

"Stručni žiri nije bio naklonjen nama, bili smo deveti po glasovima publike. Ući u finale je velika stvar. Malo su nam zasuzile oči kad smo prošle u finale. Koreografija je bila zahtevna. Možda nakon ovoga zakažemo koncert. Mi smo prezadovoljne i presrećne. Nama je drago da smo dokazale da smo dobre iako nam nisu verovali".

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

Sanja se osvrnula i na grešku u koreografiji tokom polufinalne večeri.

 

"Trebalo je da čučnem, pogrešila sam. Htela sam da zakucam sa pevanjem, i nisam čučnula. Ali sa igračke strane nisam pogrešila, jer sam bila u sredini i moglo mi se."

 

Marija Šerifović je takođe bila orna da se obrati publici.

 

Marija Šerifović, Pevačica stigla u Beograd
foto: Nemanja Nikolić

"Zadovoljna sam, važno je šta će vam devojke govoriti. Važno je da se Balkan ujedinio, mislim da nije moglo bolje. One su se trudile maksimalno. Ne bih komentarisala žiri previše. Moja parola je da je ulazak u finale ogroman uspeh. Dala sam sanji 20 evra. Moj favoit je bila Francuska. Ja sam došla kao prijatelj kuće, i zbog bilo kog predstavnika moje države ću uvek biti na raspolaganju da svojim žarom i znanjem podržim svoju zemlju", rekla je pevačica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker