USPEŠAN MLADIĆ

VELJKO I BOGDANA PRIŽELJKUJU PRINOVU : Cecin naslednik otvorio dušu i ispričao porodične detalje, koje publika ne zna!

1

Majka, sestra i supruga su mu najveća podrška...

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bokser Veljko Ražnatović u današnjem gostovanju na Prvoj televiziji iskreno je govorio o karijeri, životu i porodici.

 

"Doveo sam formu do neviđenog nivo, nikad nisam bio spremniji, nadam se da će se to pokazati u ringu. Ja ne idem da se zezam i boksujem, idem da ubijem čoveka. Marek Prohaska je pokojnik. Mi ćemo se sresti u ringu tu mena nikakve priče", poručio je Veljko.

 

Cecin naslednik ističe da mu miran život u Titelu veoma prija.

 

"Mene niko godinama nije video. Ludak sam, živim sa svojim psima, imam tridesetoro pasa kod kuće. Ljubimo se u usta, valjamo se po travi", rekao je on i dodao da trenira dva puta dnevno.

 

Veljko Ražnatović, Bogdana Ražnatović, Bogdana Rodić
foto: Damir Dervišagić

Ražnatović je otkrio da li od nečega strepi kada uđe u ring.

.

"Plaši me da neću opravdati svoja očekivanja. Plašim se boga i poraza, sve ću uraditi da nikada ne budem poražen. Poraz nikada nije bio opcija", objasnio je Veljko.

 

"Uvek jedno te isto. Tetka mi se uvek moli tokom meča, a sestra kaže: 'Ja nisam ni sumnjala' kada se završi. Oni me potpuno shvataju, razmeju da je to moj put. Boksom planiram da se bavim do neke 32, 33 godine", rekao je on i dodao da će njegov sin Željko sigurno trenirati boks.

 

Veljko je uskršnje praznike proveo u krugu porodice, a sada priznaje da li prizeljkuju još jednu bebu.

 

"To mi je odlično što sam u Titelu, odmaram mozak. Bogdana kuva, nismo podelili poslove, ja imam boks. Oko deteta nam pomažu moja mama i njena mama, sestre njene i svi živi. Radimo na sledećem nasledniku i videćemo!", istakao je Ražnatović u Jutarnjem programu na TV Prva.

 

 

 

makonda-tracker