zaljubljena i skromna

ŽIVELA JE NA PARKINGU I BILA SREĆNA: Sofija iz "Igre sudbine" ODUŠEVILA tviteraše detaljem iz svoje prošlosti

0

Glumica Matea Milosavljević u popularnoj seriji igra materijalistu, ali je privatno sasvim drugačija!

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Matea Milosavljević ispričala je da je zbog dečka živela u kamp kućici na Adi Ciganliji, a ovo iskustvo nazvala je predivnim.


Ona je tokom gostovanja u emisiji "Šok tok" otkrila da njeni prijatelji nisu bili iznenađeni njenom odlukom, dok je majci i baki priredila iznenađenje.


To je jedno predivno iskustvo, živela sam u kamperu sa tadašnjim dečkom, jer to je bilo jedino njegovo stanovište u tom trenutku. Upoznali smo se na Adi Bojani, pa smo bili malo na Kopaoniku, sa kamp kućom i onda je došao red na Beograd i jedino gde smo mogli da stavimo to je bio parking Ade Ciganlije — istakla je Matea.

 


Stvarno jedno predivno iskustvo i na prvu pomisliš kao "kako ću da živim ovde, kako ovo kako ono", ali zapravo shvatiš da ti malo treba da budeš srećan. Budiš se, Ada, priroda pored tebe, šta ćeš lepše. S obzirom da me poznaju svi su očekivali tako nešto od mene. Mama i baka su onako malo bile u šoku, ali brzo su se navikle i one, nisu dolazile na kafu, mi smo dolazili kod njih — objasnila je uvek nasmejana glumica.

 

1 / 4 Foto: Instagram


Njena izjava izazvala je opšte oduševljenje na društvenim mrežama, naročito među tviterašima, koji su prijatno iznenađeni njenom pričom, pa su joj udelili brojne komplimente.


"Matea, devojke bi trebalo da se ugledaju na tebe", "Svaka čast", "Ne mora vila na Dedinju"... samo su neki od komentara.
 

 

makonda-tracker