iznenadila javnost

"ŠTA JOJ SE DESILO NAKON POROĐAJA?": Merjem Uzerli objavila fotografiju BEZ TRUNKE ŠMINKE, komentari samo PLJUŠTE

1

Nemačka glumica poreklom iz Turske, Merjem Uzerli (37), koja se proslavila ulogom Hurem u popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni" svojim izdanjem iznenadila je fanove.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako mnoge svetske zvezde na društvenim mrežama ne objavljuju često fotografije na kojima nisu doterane ili bar malo sređene za fotografisanje, to nije slučaj i sa Merjem.

 

Hurem je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je izazvala lavinu reakcija. Mnogi su pohvalili njen prirodan izgled, a komnetarisali su i da blista od kada se drugi put porodila.

 

Merjem Uzerli
foto: instagram

Glumica je pozirala bez trunke šminke, ali je uprskos tome oduševila svoje pratioce, pa su se komplimenti na račun njenog izgleda samo nizali.

 

Merjem Uzerli
foto: instagram


"Šta joj se desilo nakon porođaja? Nikad bolje nije izgledala", "Konačno izgleda srećno", "Prva ćerka ju je vratila u život, a posle druge blista", "Vratila se Hurem! Crni dani su konaćno iza nje", neki su od komentara.

 

Takođe, ona je prethodno na storiju objavila i sliku sa bebom, na kojoj je imala peškir na glavi dok joj je u naručju bila ćerka.

 

Podsetimo, Merjem je ćerku Laru dobila sa bivšim partnerom, brokerom Kanom Atešom. Kada je saznala da je u drugom stanju Kan ju je ostavio nakon čega je ona doživela nervni slom i pokušala da se ubije tako što je skočila s balkona nakon čega je završila na psihijatriji u Berlinu.


 

 

makonda-tracker