u njenom stilu

OD NJE UVEK OČEKUJEMO — NEOČEKIVANO! Jelena Karleuša u VRELOM izdanju s kojeg je nemoguće skinuti pogled

6

Ne pokazuje ništa, otkriva sve!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" na najnovijem snimanju ove emisije pojavila stilizovana na vrlo zanimljiv način, u skladu sa svojim uobičajenim načinom odevanja, a ipak iznenađujuće i upečatljivo.


Od Jelene Karleuše navikli smo da očekujemo najneobičnije odevne kombinacije i da među prvima na našim prostorima ponese modele svetski poznatih brendova, a ovog puta pripremila je nesvakidašnji kombinezon u boji kože.

 

Reč je o poluprovidnom komadu pripijenom uz telo koji na prvi pogled izgleda ukrašeno animal printom, ali je zapravo reč o — crnim slovima. Ovaj neobičan kombinezon je zatvoren oko vrata i, štaviše, ima manju rolku i dugačkih je rukava i nogavica, a kombinovala ga je s nude gležnjačama s tankom i visokom štiklom. Iako je reč o potpuno zatvorenom komadu, jasno je da je za njega neophodno imati savršeno telo jer je potpuno uzak.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Kao i u proteklih nekoliko prilika kad smo je videli u javnosti, Karleuša se opredelila za sitne lokne i šminku kojom dominiraju nude tonovi.

 

 

makonda-tracker