nasmejana

MNOGO, MNOGO CVEĆA I POSLASTICA: Ovako je izgledala bajkovita proslava rođendana Marijane Mateus (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

corona

29-09-2020 14:51h
nista ??crno na belo imate krizni stabu , pisite kazne

mimi

29-09-2020 15:45h
Bože dragi, koja fu*ica od žene. I još pokušava da zvuči produhovljeno. Komedija.

Ilija

29-09-2020 17:24h
Na svakoj slici se kezi kao lud na brašno!

kiki

29-09-2020 19:42h
Ova kao da je zanat učila od Jelene Tinske. Konstantno glumi neku fatalnu ženu, a u suštini je, kako neko već reče, prava fufica.

Cica

30-09-2020 09:59h
Ružna žena, ovo čelo joj je katastrofa, kao školska tabla, al' najgore od svega je ta njena iritantnost koja još više dolazi do izražaja jer se konstantno kezi, izigrava super uspešnu ženu, a niko ne zna čime se dotična zapravo bavi!
Zla žena, kez to ne može da prikrije..

Raaza

30-09-2020 10:29h
@Cica
Doticna glumi podvodacicu zenskog mesa,igracima na radu u inostranstvu.Da je Lothar Mateus pametan kao sto nije,pa da joj sudskim resenjem zabrani prezime Mateus.

Milica

30-09-2020 17:06h
Ova zena je iritantna.Stalno se kezi kao luda. Cime se ta zena zapravo bavi?

Barni

03-10-2020 21:43h
@Milica
Postovana Milice,glumi podvodacicu vukla u London onu mucenicu Anu Nikolic da je utrapi nekom igracu,uglavnom se time bavi,a i kaplje lova od bivseg muza Kostica "kralja"shecera.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: