U nezavidnom je položaju

„NE MOGU DA ŽIVIM OD POZIVA!“ Ceca odlučila da otkrije obožavaocima sve o svom zdravstvenom stanju

3

Pre nekoliko dana, u domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da su Svetlana Ražnatović i njen sin Veljko zaraženi virusom korona, a ona je sada rešila i da ispriča zbog čega se testirala i kako se oseća

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Folk pevačica Ceca Ražnatović objavila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram snimak u kojem je otvoreno govorila o svom zdravstvenom stanju nakon što je utvrđeno da su njen sin i ona pozitivni na Covid-19.

 

Imam potrebu da se obratim javnosti i kažem da se sjajno osećam, ne osećam se bolesno, već potpuno zdravo. Nemam nikakvih simptoma iako sam pozitivna na koronu. Bože moj, desilo se šta se desilo. Da se nisam preventivno testirala, ne bih ni znala u takvom sam stanju. Zamolila bih sve da ne šire paniku, ne mogu da živim od poziva — istakla je ona.

 

Pevačica je napomenula da ona veruje da, da je situacija ozbiljna, ne bi bilo dozvoljeno održavanje fudbalskog „večitog derbija“.

 

Smatram da je virus sada mnogo oslabljen, zato nema mesta panici. Uostalom, da je suprotno država ne bi dozvolila okupljanja i ne bismo gledali kup utakmicu na JNA gde se okupil i do 25.000 ljudi. Voli vas Ceca — zaključila je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

 

 

makonda-tracker