oduševila javnost

OVO JE NJENO MALO CARSTVO: Supruga Marinka Rokvića pokazala kako provodi slobodno vreme, a sve ovo stvorila je SAMA!

2

Supruga pevača Marinka Rokvića, Slavica, aktivan je korisnik društvenih mreža, a novom objavom na Instagramu oduševila je mnoge.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Slavica je ovog puta pokazala kako provodi slobodno vreme, a svojim hobijem oduševila je čitavu javnost.

 

Naime, budući da su se ona i Marinko nakon dugogodišnjeg života na Novom Beogradu odselili u miran deo Košutnjaka gde su kupili kuću sa velikim dvorištem i baštom, Slavica se posvetila uzgajanju biljaka.

 

Naime, u bašti Rokvića nalazi se nekoliko različitih vrsta povrća, između ostalog krastavac, đumbir, paradajz, ali i razno začinsko bilje.

 

Slavica je novom fotografijom na društvenim mrežama oduševila javnost, a uz to je objasnila kako izgleda njeno, kako kaže, "malo carstvo".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica) on

- Danas je naša bašta kao pravo organsko domaćinstvo čarobnim štapićem otvorilo svoju kapiju i primilo u malo carstvo nove rasadne biljčice. Paradajz, krastavac, cveklu, kelj, brokol, mirođiju, rukolu, peršun, celer, blitvu, ren, đumbir, maričnjak, žalfiju, kamilicu, nanu, smilje, bosiljak, steviju, ehinaceu, kantarion, pelin... Malo li je? Ali taj štapić nije mogao sve sam da posadi. Pružajući ruku prirodi ona nam višestruko vraća. Šuškalo se u obližnjim žbunčićima, gušterčići su se čudom čudili, a pužići veselo izvirivali iz trave srećni što će i za njih biti hrane, kadifa je njihova poslastica. ??? Slike govore više od reči, ali glavna slika majstora za baštenske radove koji je barabar sa mnom napravio reda u ovoj oazi, na žalost nije uspela. Umorna, ali veoma zadovoljna postignutim. Laku noć, lepo sanjajte drage moje - napisala je Slavica u opisu fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica) on

 

 

makonda-tracker