publika u čudu

ČUVENI DANIJEL KREJG VIŠE NEĆE BITI DŽEJMS BOND: Tajnog agenta će zameniti MLAĐI MUŠKARAC, oni su u trci!

0

Krejga smatraju da niko sem njega ulogu neće doneti maestralno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Koliko god da smo voleli maestralnog Danijela Krejga u ulozi tajnog agenta 007, znali smo da će u jednom trenutku on biti zamenjen novim glumcem. Spekulacije su potvrđene, a izašla je i lista mogućih novih protagonista ovog akcionog serijala.

 

„Nije vreme za umiranje“, poznat i pod nazivom „Bond 25“, nakon premijere dobiće novog glavnog glumca, a mnoge poznate glumačke face boriće se za ovu ulogu, pa čak i jedna žena. Od Toma Hidlstona do Ričarda Madena i promuklog Harija Stajlsa, postoji čitav niz kandidata koje bismo uskoro mogli videti kako na malim ekranima ispijaju martini. Kao što je poznato, pobednik može biti samo jedan, a u izboru publike našla su se čak 22 glumca.

 

Koga publika vidi kao novog agenta 007? U trci za ulogu izdvojio se Henri Kavil. On se 2006. godine pojavio na audiciji za tajnog agenta. Bio je rediteljev izbor, međutim, odbijen je zbog toga što je tada ovaj britanski glumac imao svega 22 godine. Da je dobio ulogu, svakako bi bio najmlađi Bond svih vremena. Da li je ovo druga Kavilova prilika?

 

foto: Profimedia

Drugi omiljeni čovek na koga se mnogi klade jeste učesnik „Igre prestola“ i zvezda serije „Telohranitelj“ Ričard Maden. Svaki potencijalni Bond mora dokazati da uz agenta može biti i zavodnik, a Maden je to učinio više puta - igrao je beznadežnog romantičara i ratnog heroja Roba Starka, šarmantnog princa u „Pepeljugi“, akcionog junaka u filmu „Dan Bastilje“ i drugo. Impresivna biografija, priznajemo.

 

Džejms Norton, 34-godišnji glumac, takođe se našao na spisku najpoželjnijih aktera. Njegov profil formiran je 2016. godine trostrukim performansom u „Srećnoj dolini“, filmu „Rat i mir“, kao i seriji „Grantčester“, u kojoj tumači lik sveštenika s diskutabilnim moralnim kompasom. Školovanje na

Kembridžu i sofisticirano ponašanje, prema mišljenju publike, lako bi mogli da mu obezbede ulogu agenta.

 

Možda i najneobičniji izbor bila bi tamnoputa britanska glumica Lašana Linč. Ipak, scenaristkinja Fibi Voler-Bridž ranije je već potvrdila da će se Lašana naći u ulozi novog Bonda. Da li je u pitanju zavera ili će čuveni serijal o tajnom agentu dobiti svoju prvu heroinu i razbiti stereotipe, saznaćemo uskoro.

 

 

 

 

 

makonda-tracker