tužna

"DRŽALA SAM JE DOK JE ŽIVOT NAPUŠTAO NJENO TELO": Aleksandra Kovač teško podnela smrt voljenog bića

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Ana

04-05-2020 17:34h
Draga nasa Aleksandra,mogu mislit koliko ti je tesko.Evo i ja sam se rasplakala,jer sam imala malo slican slucaj...

jooooj

04-05-2020 18:45h
ja sam dusu isplakala za mojom mackom. pa I za papagijima. ma necu vise ni jednu zivotinju, jer njihov odlazak mi je pretezak.

Ljubav

04-05-2020 18:58h
Draga Aleksandra,verujem da ti je tesko,ali pomisli na majke koje izgube svoja čeda pa tiho tuguju do samoga kraja, tako da nije u redu pokazivanje ovolike patnje jer mozes mnoge da povredis.

Danilo Maletin

04-05-2020 23:37h
@Ljubav
Ta iskrena bića su deo našeg zivota a mi smo njihov ceo zivot.
Zivotunje su ukras sveta.

orao s visine

04-05-2020 19:13h
Divno napisano..Aleksandra je oćigledno jako osećajna ,puna ljubavi

Mare

05-05-2020 08:22h
Koliko znam dotična nema decu te svu ljubav darivala kućnom ljubimcu i sad treba da plačemo zajedno sa njom. Pa ko je pre 100 godina toliko pažnje posvećivao 'kućnim ljubimcima' a svaka je kuća imala i pse i mačke, sa kojima su se samo mala deca igrala a ko je video odraslog porodičnog čoveka ili ženu da miluje mačku ili psa, jer od silnih poslova nisu imali vremena da svoju decu pomiluju ?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: